Elektronische Controle Systemen (EVS) kondigt Premiere Partnership Program

Louisville, KY (PRWEB) 19 mei 2012

Elektronische Controle Systemen (EVS) is trots op de juni 2012 lancering van hun Premiere Partnership Program, een exclusieve aanbod aan de vertegenwoordiger van partners die verkopen EVS de preventie van fraude diensten aan te kondigen.

Als deelnemer in het Premiere Partnership-programma, zullen deze stof partners exclusieve aanbiedingen ontvangt voor de prijsstelling niet aan de andere agenten, de toegang tot op maat gemaakte marketingmaterialen, en de mogelijkheid om een ​​white label hebben of een co-branded site.

Het partnerschap-programma is een manier om formeel te erkennen onze meest waardevolle partners die hebben bijgedragen aan onze successen, aldus Eric Knapp, voorzitter van Client Services. [We] zien het als een manier om onze relaties op te bouwen en terug te geven. We hopen ook dat dit een manier om meer gelijkgestemde partners in de toekomst.

Deze stof partners krijgen ook speciaal programma management team relaties en ondersteuning als Premiere Partner. EVS zal elke agent in het programma met een toegewijd lid, waardoor ze toegang tot alle tools die ze nodig hebben om te slagen als een EVS-partner.

Voor meer informatie over EVSs nieuwe Premiere Partnership Program, neem dan contact op met Eric Knapp op 502.814.1020.

Over Electronic Verificatie Systems

elektronische verificatie Systems is een toonaangevende leverancier van fraudepreventie oplossingen die zijn ontworpen om bedrijven de bestrijding van diefstal van identiteit, de kosten te beheersen, voldoen aan overheidsregulering, en ondersteuning van audit-en controle-eisen te helpen. Met grote klanten in de financiële dienstverlening, retail product, makelaardij, onderwijs, verzekeringen, en corporate security-industrie, Elektronische Controle Systems biedt krachtige en innovatieve oplossingen aan bedrijven en organisaties over de hele wereld. Meer informatie op http://www.electronicverificationsystems.com/.

# # #

 
                    
                  
                
                

Leave a Reply

  

  

  


4 − vier =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>