QualityStocks Nieuws – Vijf-sterren hotel in Dubai Selecteert Telkonet technologie om energie afval te verminderen met behoud van luxe diensten

Scottsdale, Arizona (PRWEB) 18 april 2012

QualityStocks wil Telkonet Inc, een beursgenoteerde energie management technologie provider te markeren. Het bedrijf biedt hardware, software en diensten aan zakelijke klanten wereldwijd. De EcoSmart suite van producten, samen met de EcoCentral management platform, kan het energieverbruik te verminderen, HVAC runtime en nutsvoorzieningen in de meeste gebouwen omgevingen. Telkonet de energie-management producten hebben de macht om carbon footprints te minimaliseren en te helpen elimineren de noodzaak voor de bouw van nieuwe centrales.

In de Companys nieuws gisteren,

Telkonet aangekondigd dat het Kempinski Hotel Mall of the Emirates in Dubai heeft er voor gekozen om gebruik te maken Telkonets cloud-gebaseerde EcoSmart energie-management platform voor de 17-verhaal, 506.000 vierkante meter vijf-sterren hotel.

Het Kempinski Hotel Mall is bevestigd aan een van de grootste winkelcentra ter wereld, maar ook naar de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) eerste indoor skipiste.

Het Kempinski Hotel Mall gekozen voor de EcoSmart energie management technologie als middel om het energieverbruik te verminderen met behoud van maximale comfort voor gasten normen. Het besluit vloeit voort uit de hotels huidige strategie om groene initiatieven te implementeren.

Kempinski Hotel Mall of the Emirates is de implementatie van een strenge milieu-strategie sinds 2008 met het oog aan het worden Dubai’s leidende licht in milieuvriendelijke hotels. We hebben gewonnen een aantal prijzen dat ons standpunt te versterken op groener methoden en systemen. Inzet van de EcoSmart systeem is een volgende stap in onze inspanningen om de luxe te trouwen met eco-vriendelijkheid in onze activiteiten, en we kijken uit naar de voltooiing van de uitvoeringsfase, Alejandro Bernabe, de hotels algemeen directeur vermeld in het persbericht.

Jayakumar Pillai, directeur van de technische diensten in het Kempinski Hotel Mall, zei dat alvorens zijn keuze, het hotel een aantal oplossingen voor energiebeheer dat afval energie zou verminderen zonder afbreuk te doen aan gasten ervaring geëvalueerd.

We vonden dat de Recovery Time-technologie toegepast in de EcoSmart systeem met zijn geautomatiseerde dynamische tegenslag toegevoegd aan de installatie te vergemakkelijken in een retrofit-scenario, de besparingen die het kan brengen kosten voor engineering, en vele andere geweldige functies meer dan overtroffen onze oorspronkelijke eisen , Pillai vermeld.

Telkonet zal werken door middel van haar Midden-Oosten op basis van partner en energie management solution provider Varis energie, die de energie-management-oplossing zal leveren.

Als nieuwe channel partner, we hebben een goede werkrelatie met Varis energie en zijn erg blij met hun mogelijkheden en hen te ondersteunen met deze geweldige overwinning. We kijken uit naar nog veel meer in hun regio, zegt Jason Tienor, CEO van Telkonet.

Over QualityStocks

QualityStocks, gevestigd in Scottsdale, Arizona, is een gratis dienst die de gegevens van honderden Small Cap-en Micro-Cap online Investment Newsletters verzamelt in een dagelijkse nieuwsbrief Report. QualityStocks is gewijd aan de ondersteuning van opkomende publieke bedrijven met een investeerder communicatie-inspanningen en het aansluiten van abonnees met bedrijven die een enorm potentieel om te slagen op de korte en lange termijn toekomst.

zich wilt aanmelden voor de QualityStocks dagelijkse nieuwsbrief kunt u terecht op http://www.QualityStocks.net

Om verbinding te maken met QualityStocks via Facebook, ga naar http://Facebook.com/QualityStocksPage

Om verbinding te maken met QualityStocks via Twitter, ga naar http://Twitter.com/QualityStocks

Lees volledige disclaimer op de QualityStocks website: http://Disclaimer.QualityStocks.net

forward-looking statement:

Dit bericht kan toekomstgerichte verklaringen bevatten in de zin van Sectie 27A van de Securities Act van 1933, zoals gewijzigd, en van Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934, zoals gewijzigd. Alle forward-looking statements zijn inherent onzeker zijn omdat ze zijn gebaseerd op huidige verwachtingen en aannames over toekomstige gebeurtenissen of toekomstige prestaties van de onderneming. Lezers worden gewaarschuwd niet overmatig te vertrouwen op deze forward-looking statements, die slechts voorspellingen zijn en gelden slechts op de datum van deze publicatie. Risico’s en onzekerheden van toepassing op de vennootschap en haar onderneming ertoe kunnen leiden dat het bedrijf de werkelijke resultaten wezenlijk verschillen van die welke in de forward-looking statements.


 
                
                

Leave a Reply

  

  

  


× negen = 54

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>