SmartWatt Energie exposeren op de tweede jaarlijkse Con Edison voor energie-efficiëntie-top in New York, NY

New York, NY (PRWEB) 24 april 2012

SmartWatt Energy, Inc, een toonaangevende landelijke leverancier van turnkey energie-efficiënte oplossingen voor commerciële en industriële installaties, zal aanwezig zijn op de Con Edison voor energie-efficiëntie-top op het Hilton New York, in New York, NY op 1 mei 2012.

Deelnemers worden aangemoedigd om SmartWatt energie te bezoeken tijdens de top te komen voor een gratis energie-analyse en om duurzaamheidsdoelstellingen te bespreken. Matthew Cinquanti, SmartWatt Energys vice-president van hulpprogramma’s zijn aanwezig, evenals vertegenwoordigers van de Companys NYC-Metro kantoor.

SmartWatt Energys waarde ontworpen en op maat gesneden energie-efficiency-oplossingen helpen commerciële en industriële faciliteiten vermindering van hun energieverbruik, besparen op de energiekosten en het maximaliseren van beschikbare kortingen en incentives. Met vier kantoren in de staat New York, waaronder een in New York City, heeft het bedrijf afgerond duizenden projecten voor kleine en grote commerciële voorzieningen in de staat, het redden van hun klanten miljoenen op de energiekosten.

The Con Edison Energy Efficiency Summit is een conferentie en beurs Daylong gericht op het leveren van de laatste innovaties in energie-efficiëntie en het informeren van commerciële en industriële faciliteiten van diensten, kortingen en incentives voor hen beschikbaar voor het maken van energie-efficiëntie upgrades.

OVER SMARTWATT Energy, Inc

SmartWatt Energy, Inc, is een toonaangevende landelijke leverancier van turnkey energie-efficiënte oplossingen. SmartWatt Energie is gewijd aan het verlagen van bedrijven operationele kosten door middel van energie-reductie strategieën. SmartWatt Energy levert hele gebouw energie-evaluaties en implementeert verlichting retrofits, VFD upgrades, besturingssysteem verbeteringen, ECM upgrades en nog veel meer om te helpen commerciële, industriële, overheid en nutsbedrijven klanten hun duurzaamheidsdoelstellingen. SmartWatt Energys energie-efficiëntie dienstverlening omvat de bouw-energie-audits, value-engineering ontwerpen, zelf-uitgevoerde installaties, nutsbedrijven incentive inkoop, faciliteren van EPAct 2005 belastingaftrek en ondersteuning bij het onderhoud. Voor meer informatie, bezoek http://www.smartwattinc.com.


 
                    
                  
                
                

Leave a Reply

  

  

  


7 × = zeven

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>