SunGard Named Regulatory Advisory Firm of the Year door Energy Risk

Houston, TX (PRWEB) 23 mei 2012

SunGards energie-consulting diensten praktijk is benoemd Regulatory Advisory Firm of the Year door Energy Risk Magazine. Dit onderscheid herkent zowel SunGards diepe consulting expertise en de unieke transactie-monitoring en bewaking dienstverlening. Gedreven door verhoogde toezicht door toezichthouders en aandeelhouders, zijn bedrijven steeds meer op zoek aan het toezicht handel te drijven om te helpen risico dat vertrouwen van de markt en kapitaaltoereikendheid zouden kunnen ondermijnen te beperken.

SunGards transactie monitoring en bewaking service is een analytische en adviserende aanbod dat externe regelgeving en interne controles aanpakt. Het helpt bedrijven houding met de toezichthouders te verbeteren door meer transparantie, en biedt een hulpmiddel om risico in verband met ongewenste handelspraktijken en gedrag te beperken. De advies-dienst biedt ook inzicht in de handel in activiteiten die een bedrijf niet anders kan zien door middel van legacy risicorapportage methoden.

nauwlettender regelgeving en de behoefte aan meer transparantie in de handelsactiviteiten om potentiële knelpunten te identificeren is de behoefte aan innovatieve diensten, zoals SunGards handel toezicht en de controle-service tanken, zegt Stella Farrington, redacteur, Energy Risk.

SunGards unieke transactie-monitoring en bewaking service kan bedrijven helpen elimineren de noodzaak om te implementeren en te bouwen complexe handel bewakingssystemen, zei Austin Morris, global managing partner voor SunGards Global Services, Energie en Utilities praktijk. SunGards transactie monitoring en bewaking service helpt verlagen van de initiële kosten van de naleving. SunGard werkt ook samen met klanten om deze aangepaste handel toezicht algoritmen, rapporten en te implementeren in hun eigen risk management en compliance kaders. Was blij met deze onderscheiding te ontvangen en te worden erkend als een innovatieve, vooruitstrevende adviesbureau.

Over SunGards Global Consulting Services

SunGard Global Consulting Services helpt de financiële dienstverlening en energie-bedrijven zakelijke problemen op te lossen door het beheer van hun complexe technologie en operationele behoeften. Gericht op grote schaal data-en proces management, aangepaste applicatieontwikkeling en systeemintegratie, we combineren business en technologie consulting en managed services aan innovatieve oplossingen op maat te leveren. Wij helpen onze klanten en voortbouwen op de beheersing van de gevolgen van business, technologie en wijzigingen van de regelgeving. Voor meer informatie, bezoek ons ​​op http://www.sungard.com/globalservices/learnmore.

Over SunGard

SunGard is een van de meest vooraanstaande software-en IT-diensten. SunGard heeft meer dan 17.000 medewerkers en bedient circa 25.000 klanten in meer dan 70 landen. SunGard levert software en oplossingen voor verwerking van financiële diensten, het onderwijs en de publieke sector. SunGard biedt ook ramp recovery services, managed IT-diensten, de beschikbaarheid van informatie consulting services en business continuity management software. Met een jaarlijkse omzet van ongeveer $ 4,5 miljard, SunGard is de grootste onafhankelijke software en diensten voor bedrijf en wordt gerangschikt 480 op de Fortune 500. Kijk voor ons, waar de missie is van cruciaal belang. Voor meer informatie kunt u terecht op http://www.sungard.com.

Informatie over handelsmerken: SunGard en de SunGard-logo zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van SunGard Data Systems Inc of haar dochterondernemingen in de VS en andere landen. Alle andere merknamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.


 
                    
                  
                
                

Leave a Reply

  

  

  


9 + = zeventien

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>