True Green Energy Group Will Dual List in Berlijn

Manilla, Filippijnen (PRWEB) 30 januari 2012

True Green Energy Group kondigde vandaag aan dat het zou gaan om dubbele lijst met de naamloze vennootschap in Berlijn, omdat de beurs van Frankfurt heeft zo veel problemen en is het ondergaan van een veel van veranderingen door de enorme toevloed van bedrijven uit de vastgelopen Amerikaanse markten die zochten notering op Frankfurt.

Ronald Flynn, voorzitter en oprichter van True Green Energy Group, zei: Na vele vergaderingen met onze raad van bestuur, we geloven en gaat ermee akkoord dat Berlijn op dit moment, is een beetje meer stabiel gebleven en niet had een enorme toevloed aan wankelen nog niet. De belangrijkste reden TGEG die in Duitsland is dat is waar het geld is. “

Duitslands economie is gezond en groeit nog steeds. In 2010, had het een groter handelsoverschot dan zelfs China. De Duitsers net gekocht de NYSE dit jaar, in aanvulling op de Duitse toezichthouders en fiscale wetten die aan te moedigen en het ontwikkelingsstadium bedrijven te ondersteunen, zoals TGEG.

Zij kunnen echter notering TGEG uit de Frankfurt allemaal samen, net als Nokia heeft op 25 november 2010, vorig jaar. Nokia zei, dat hij had toegepast op de handel in Frankfurt te stoppen als gevolg van de verminderde handelsvolumes van de aandelen op de beurs, “dat is precies wat er is gebeurd met TGEG.

Nokia duidelijk gemaakt dat als ze eenmaal de notering werden genomen zou dit betekenen dat Nokia’s aandelen zouden worden verhandeld op twee beurzen: op de Nasdaq OMX Helsinki Stock Exchange en in de VS, in de vorm van American Depository Shares, (ADR) op de New York Stock Exchange, dat is precies wat TGEG doet met zijn ADR voor de pionier investeerders en aandeelhouders.

Ronald Flynn ging verder met te zeggen: De realiteit is dat er veel grote bedrijven schrapping uit de beurs van Frankfurt, zoals PLDT van de Filippijnen. Tot op heden TGEG en haar pionier aandeelhouders zijn niet blij met de handelsvolumes van TGEG en delisting het van de Frankfurt kan het beste om te doen.

De Berlijnse Stock Exchange, gelegen in Berlijn, Duitsland, heeft meer dan zesduizend Amerikaanse voorraden in lijsten, die normaal gezien wordt bij de handel, zoals de NASDAQ, NYSE, OTCBB en anderen. De Berlijnse Stock Exchange is een relatief nieuw, maar het heeft veel beursgenoteerde ondernemingen.

Een bedrijf op de Berlijnse beurs, in combinatie met TGEG American Depository Shares, introduceert TGEG naar een geheel nieuwe markt – de Duitstalige Euro-economische markt in de eerste plaats bestaande uit Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en Liechtenstein. Deze markt, bestaande uit meer dan 100 miljoen mensen, heeft de hoogste snelheid van de groei en het hoogste inkomen per hoofd in de EU. Veel van deze mensen zijn zeer actief op de internationale financiële markten.

Vorige week TGEG had zijn inauguratie van de MRF-faciliteit en pelletfabriek op de stortplaats in de stad San Fernando. Het bedrijf heeft belangrijke zakelijke modellen: residentiële elektriciteit, commerciële elektriciteit, schoonmaak van stortplaatsen, bijproducten van afval, en carbon offsets. Vandaag de dag TGEG stortplaatsen zijn technologische hoogstandjes en een betrouwbare bron van ware groene energie en afval management oplossing voor alle bedrijven, provincies en gemeenten te worden.

TGEG’s-venture in de richting van een bijna zero waste samenleving is dicht bij de realisatie ervan. Landen, staten, steden, provincies en gemeenten over de hele wereld hebben samen met TGEG in het creëren van zero waste naties. De schonere en groenere onze omgeving is, hoe gezonder levensstijl waarin we leven, hoe gezonder onze wereld zal zijn voor de mensheid als geheel, en voor de toekomstige generaties om te komen. TGEG zal zeker blijven draaien hun droom van een gezondere planeet Aarde in de realiteit.

True Green Energy Group strategie is om “de-verkolen” de opwekking van elektrische energie-industrie door een verschuiving naar niet-fossiele brandstoffen gebaseerde energiebronnen, in het bijzonder energie-uit-afval. Dit volgt op de Energy Policy Act van 2005 en de Renewable Energy Law (RA 9513) van de Filipijnen die bevestigt energie-uit-afval duurzaam is, en de lage kosten woningen te bouwen voor Filippijnse gezinnen.

Dit persbericht bevat toekomstgerichte informatie in de zin van Sectie 27A van de Securities Act van de 1933 en Sectie 21E van de Securities Exchange Act van 1934, en is onderworpen aan de veilige haven die door deze afdelingen.

Contact: Ronald Flynn

Princeflynn (at) hotmail (dot) com

+639999989999

# # #

 
                
                

Leave a Reply

  

  

  


zeven + 6 =

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>